در پی دستور فوری دکتر فرهاد رهبر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای کاهش مشکل آب خوزستان بسیج شدند

دانشگاه آزاد اسلامی استان‌های همجوار خوزستان برای کمک به حل مشکل آب آشامیدنی مورد نیاز مردم خرمشهر و آبادان بسیج شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان های همجوار با استان خوزستان به تشریح اقدامات خود برای آبرسانی به شهرهای آبادان و خرمشهر پرداختند.

اسماعیل عبدالهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر از بسیج شدن تمام واحدهای این استان برای کاهش مشکلات مردم شهرهای استان خوزستان به دلیل نبود آب شرب مناسب خبر داد و گفت: پس از دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، بلافاصله تمام واحدهای استان را برای تامین آب شرب بسیج کردیم و به زودی یک کامیون حاوی آب معدنی و آب قابل شرب به واحد آبادان ارسال می کنیم تا این واحد کار توزیع آن را در میان مردم انجام دهد.

عبداللهی ادامه داد: با بخش های صنعتی استان و سازمان ها هم برای خدمت رسانی هرچه بهتر در آبرسانی به مردم شریف خوزستان، در حال رایزنی هستیم. ضمن اینکه یک نفر را مامور کردیم تا امور مربوط به این موضوع را با جدیت پیگیری کند.

مظاهر نیکخواه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد نیز در این رابطه گفت: در حد توان در تلاش هستیم خدمات خوبی به مردم عزیز مناطق خوزستان ارائه دهیم. تاکنون حدود ۲هزار بطری آب معدنی یک و نیم لیتری تهیه و به واحد خلیج فارس ارسال کردیم تا میان مردم توزیع شود.

محمد میرزایی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام هم از ارسال چند محموله آب معدنی از سایر واحدهای این استان خبر داد و گفت: در تماس تلفنی با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اهواز، برای تامین نیروی انسانی و انجام آنچه که در توان واحد ایلام است، اعلام آمادگی کردیم.

دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی همجوار با استان خوزستان دستور داد در اولین فرصت و با تمامی توان خود تانکرهای آب و آب معدنی به استان خوزستان ارسال کرده و بین مردم آبادان و خرمشهر توزیع کنند.

گفتنی است طی روزهای اخیر وضعیت آب شرب شهرهای خرمشهر و آبادان در شرایط نامناسبی قرار گرفته بود که اقشار مختلف مردم نسبت به شوری بیش از حد آب معترض و خواستار حل این مشکل شدند.