با حضور دکتر فرهاد رهبر دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی با آرمان های امام راحل و رهبر معظم انقلاب تجدید میثاق کردند

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) و اهدای تاج گل با آرمان های امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی همراه با سایر دانشگاهیان کشور، در آستانه فرا رسیدن بیست و نهمین سالروز رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی با حضور در حرم مطهر، با آرمانهای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری تجدید بیعت کردند.

در این مراسم معنوی، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، معاونان و مدیران کل دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت علوم با اهدای گل به مقام بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند.