دکتر رهبر در مراسم اهدای کاپ های تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی: مدال‌آوران مسابقات رباتیک در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به کار می‌شوند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: همه جوانان مدال‌آور در مسابقات رباتیک در باشگاه پژوهشگران جوان مشغول به کار خواهند شد تا به سمت تولیدات دانش بنیان و ثروت پیش برویم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از آنا، مراسم اهدای کاپ‌ و مدال‌های دانشجویان تیم ربوکاپ دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در مسابقات روبوکاپ ۲۰۱۸ مونترال کانادا عصر امروز در جوار حرم مطهر رضوی برگزار شد.

دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم ضمن تبریک این موفقیت گفت: این افتخارات نتیجه تلاش شبانه روزی جوانان است.

وی افزود: این مراسم نشان می‌دهد این دانشجویان علاوه بر تفکر عمیق و تلاش، بال ایمان هم داشتند. اگر دو بال علم و ایمان در این نخبگان وجود نداشت، نمی‌توانستند به قله‌های موفقیت در عرصه‌های جهانی دست یابند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی توانستند در بین دانشجویانی از برترین دانشگاه‌های جهان که دارای امکاناتی بیشتر از ما هستند، به موفقیت برسند. دانشجویان از شعار «ما می‌توانیم» گذشتند و به «ما توانستیم» رسیدند.

دکتر فرهاد رهبر اظهار داشت: امروز، روز نمایش ایمان این عزیزان است. آنها با توسل به ائمه اطهار(ع) در کنار بارگاه ثامن الحجج ایمان‌شان را به دنیا نشان می‌دهند.

وی با اشاره به اهداف دانشگاه آزاد اسلامی گفت: شعار دانشگاه آزاد اسلامی، مسئله محور است. دانشگاهی که می‌خواهد با اتکا به علم و دانش به معیشت مردم و رفع مشکلات آنها کمک کند.

دکتر فرهاد رهبر با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری درباره نقش دانشگاه خاطرنشان کرد: دانشگاه باید به داد مردم برسد و برای مسائل راه حل ارائه دهد. تولید علم باید به تولید ثروت و شغل منجر شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه استراتژی حل مسأله را در دستور کار قرار داده ایم، گفت: اولین سرمایه، نیروی انسانی و جوانان هستند. کسانی که این افتخارآفرینی‌ها را داشتند، قطعاً می‌توانند مشکلات جامعه را حل کنند.

وی با بیان اینکه بعضی ها در دنیا به دنبال محاصره علمی ایران هستند، اظهار داشت: جوانان کشور ثابت کردند که می‌توانند شعار «ما می‌توانیم» را تحقق ببخشند. دست این جوانان را می‌بوسیم. در مرز تبدیل علم و دانش به ثروت هستیم. باید در دانشگاه آزاد اسلامی برنامه ریزی کنیم تا مسائل جامعه را حل کنیم.

دکتر فرهاد رهبر در پایان تأکید کرد: همه جوانان مدال آور در باشگاه پژوهشگران جوان مشغول به کار خواهند شد تا به سمت تولیدات دانش بنیان و ثروت پیش برویم.