صبح امروز با حضور در استان مرکزی دکتر فرهاد رهبر از مراکز گیاهان دارویی و دامپروری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بازدید کرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از مراکز گیاهان دارویی و دامپروری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی که به منظور شرکت در سومین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی صبح امروز به اراک سفر کرده، از دو مرکز تولید فرآوری محصولات گیاهان دارویی و میوه های خشک و مرکز علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بازدید کرد.

در مرکز تولید فرآوری محصولات گیاهانی دارویی ۲۱ محصول شامل انواع دمنوش ها، عرق، اسانس و میوه خشک ارگانیک تولید می شود و این مرکز مجهز به تمامی امکانات روز از جمله خشک کننده ها و استخر شست و شو است.

در سومین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی که به ریاست دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور روسای واحدها و مراکز دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برگزار می شود، پیشنهادات و راه حل های واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی درخصوص پروژه های درآمدزا، منابع درآمدی غیرشهریه ای و شرکت های دانش بنیان بحث و بررسی می شود.