دکتر علوی فاضل تأکید کرد: تکریم دانشجویان و فراهم سازی شرایط تحصیل با معیار و تراز استاندارد

دکتر علوی فاضل گفت: ما مکلفیم شرایط تحصیل با معیار و تراز استاندارد را برای کلیه علاقه‌مندان تحصیلات تکمیلی بر اساس آموزه های اسلام و انقلاب و براساس منویات مقام معظم رهبری و نقشه علمی کشور در این دانشگاه فراهم آوریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اهواز، دکتر مجتبی علوی فاضل در جمع اعضای مرکزی ستاد اجرایی برگزاری مصاحبه های دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان، ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب است و همه موظفیم برای اعتلا، توسعه و رشد این شجره طیبه از تمام ظرفیت‌های خود بهره گیریم.

رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌ها و هیات‌های امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از دکتر ولایتی برای دفاع تمام قد از کیان دانشگاه در خصوص رشته محل های کارشناسی ارشد دانشگاه، افزود: این دفاع جانانه باعث دلگرمی اعضای هیات علمی، کارکنان و سبب بازگشت اعتماد و آرامش دانشجویان و خانواده ها به این مجموعه معتبر علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در کشور شد و امروز یقیناً مدیریت دکتر ولایتی ضامن پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی است.

عضو هیات رئیسه دانشگاه ضمن تشکر از عوامل اجرایی برگزاری مصاحبه دکتری در استان، از آنها خواست تا با تکریم تمامی داوطلبان، به تبیین خدمات این دانشگاه موثر در توسعه علمی کشور بپردازند.

وی دقت در برگزاری مصاحبه ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: معتقدیم تیم های مصاحبه که از بین بهترین و زبده ترین اساتید دانشگاه انتخاب شده اند، زمینه حضور نخبگان را در این دانشگاه فراهم خواهند آورد.

وی تکریم داوطلبان و فراهم سازی شرایط برای ادامه تحصیل با کیفیت را از اهداف راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد و گفت: ما مکلفیم شرایط تحصیل با معیار و تراز استانداردی را برای کلیه علاقه مندان تحصیلات تکمیلی بر اساس آموزه های اسلام و انقلاب و براساس منویات مقام معظم رهبری و نقشه علمی کشور در این دانشگاه فراهم آوریم.

دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان نیز در این جلسه، ضمن تشکر از اعتماد دکتر نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی برای تفویض اختیارات امور مصاحبه های دکتری تخصصی به استانها، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در استانها امروز به آن میزان تجربه و بلوغ رسیده است که با ظرفیت ها و پتانسیل های علمی و اجرایی خود در کلیه استانها بتواند با هدایت سازمان مرکزی امور مصاحبه های دکتری تخصصی را به خوبی و با کیفیت برنامه ریزی و اجرا نماید.

دکتر شهرام لک، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، از حضور دکتر علوی فاضل در جلسه هماهنگی ستاد اجرایی استان خوزستان تقدیر کرد و گفت: استان خوزستان از زمان ابلاغ برگزاری مصاحبه ها در استانها، به فوریت تشکیل ستاد کرد و با برنامه ریزی وارد فاز اقدامات اجرایی شد و با تشکیل بیش از هشت جلسه، آماده برگزاری مصاحبه های دکتری تخصصی از تاریخ ۳۰ تیر لغایت ۲ مرداد ماه به میزبانی واحد اهواز است.

وی به تشریح اقدامات بعمل آمده در این خصوص پرداخت و خاطرنشان کرد: ما تمام زمینه ها را برای میزبانی مطلوب از داوطلبان فراهم کرده ایم و ان‌شالله بتوانیم با حضور اساتید مجرب و با تجربه دانشگاه ارزیابی مناسبی از توانایی آموزشی، علمی و پژوهشی داوطلبان امسال دکتری تخصصی باشیم.