دکتر ولایتی: دانشگاه آزاد اسلامی در دنیا بی‌نظیر است/ دکتر نوریان: باید با همفکری، این ثمره انقلاب اسلامی را به بالاترین جایگاه خود برسانیم

نخستین قسمت از مجموعه تلویزیونی «مجله دانشگاه» بعد از اخبار ساعت ۱۹ شبکه اول سیما با هدف تبیین دستاوردها و موفقیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تاسیس تاکنون به روی آنتن رفت.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در نخستین بخش این مجموعه، دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اهمیت نقش و جایگاه این دانشگاه در آموزش عالی کشور، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با این تعداد استاد و دانشجو و این میزان وسعت فضاهای آموزشی و پژوهشی در دنیا بی‌نظیر است.

به گفته وی، دانشگاه آزاد اسلامی امروز در حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار دانشجو، ۷۰ هزار استاد، ۴۰ هزار کارمند و قریب ۳۵۰ واحد دانشگاهی دارد.

در ادامه مجموعه تلویزیونی «مجله دانشگاه»، دکتر علی محمد نوریان، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه این دانشگاه متعلق به کشور، نظام و انقلاب اسلامی است، تاکید کرد: امروز همه باید با یکدیگر فکر و کار کنیم تا بتوانیم این ثمره انقلاب اسلامی را به بالاترین جایگاه خود برسانیم.

همچنین دکتر بهمن یزدی صمدی، عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه این برنامه تلویزیونی در سخنانی ضمن اشاره به تاریخچه تاسیس این دانشگاه، گفت: در ابتدا برخی کلاس‌های دانشگاه آزاد اسلامی در مساجد و تکایا برگزار می‌شد اما به تدریج واحدهای دانشگاه در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها دایر شد و امروز این دانشگاه قریب ۲۰ میلیون متر مربع فضای عمرانی در اختیار دارد.

این برنامه تلویزیونی در ادامه ضمن اشاره کوتاه به تاریخچه تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در اردیبهشت سال ۱۳۶۱، اظهارات برخی دانشجویان این دانشگاه که به نقش و جایگاه دانشگاه آزاد در نظام آموزش عالی کشور اشاره داشتند، را پخش کرد.

به گزارش آنا، در مجموعه تلویزیونی «مجله دانشگاه» که در ۲۶ قسمت ۷ دقیقه‌ای تهیه شده و هر روز بعد از خبر ساعت ۱۹ پخش خواهد شد،برنامه ها، راهبردها و توانمندی های بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و نقش آن در بین مخاطبان و عموم جامعه به تصویر کشیده شده است.

طرح مباحثی نظیر چگونگی شکل گیری و تاریخچه دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تاسیس تا کنون ، بیان فعالیت های علمی ، پژوهشی ، آموزشی، فرهنگی ، عمرانی و اقتصاد دانش بنیان از جمله اهداف کلان در تهیه این مجموعه تلویزیونی است که در راستای آن به تبیین نقش اثرگذار دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین نهاد علمی کشور پس از انقلاب در رشد علمی و افق های پیش روی می پردازد.

در این مجموعه تلویزیونی که پخش آن از امروز ۲۹ خردادماه آغاز شده، اعضا هیات موسس و امنا، روسای سابق، مسئولان، اساتید، کارشناسان دانشگاهی، دانشجویان و فارغ التحصیلان از منظری دیگر و با رویکردی جدید با مخاطبان و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی به گفت‌وگو خواهند نشست.