۶ محصول دانشگاه آزاد اسلامی اراک تا پایان سال جاری به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه می‌رسند

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت: با بسترسازی و اخذ مجوزهای لازم انتظار داریم ۶ محصول تا پایان سال جاری به تولید انبوه رسیده و به مرحله تجاری‌سازی برسند.

دکتر مجید علوی درباره وضعیت، برنامه‌ها و دستاوردهای پژوهشی حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک به سوالات خبرنگار خبرگزاری آنا پاسخ گفت.

مشروح این گفت‌وگو را پی می‌گیریم:

* وضعیت حوزه تحت پوشش خود و فعالیت‌های انجام شده اخیر را به مختصر تشریح کنید.

تصمیم دکتر ولایتی در افزایش بودجه پژوهشی و جذب نخبگان قابل قدردانی و نشان از آینده‌نگری ایشان دارد

– حوزه‌های مختلف معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلام واحد اراک بیشتر در راستای تحقق اهداف تعیین شده در برنامه ششم توسعه دانشگاه آزاد اسلامی متمرکز شده‌اند. اهدافی مانند افزایش کیفیت و کمیت فعالیت‌های پژوهش و فناوری، تجاری‌سازی چرخه تولید، افزایش دانش و ارتقای سطح مهارت حرفه‌ای دانشجویان برای ورود به بازار کسب‌وکار، راه‌اندازی مراکز پژوهشی، تسریع خدمات‌رسانی فعالیت‌های آزمایشگاهی به دانشجویان و مراکز صنعتی از اولویت‌های اصلی معاونت پژوهش و فناوری واحد است.

سال ۹۵ موفق به اخذ مجوز همکار استاندارد در ۵۴ اسکوپ مختلف در ۶ گروه اصلی مواد غذایی و سموم شدیم. علاوه بر آن مجوز همکار غذا و دارو از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را نیز اخذ کرده‌ایم. به‌منظور برقرار کردن ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه، انجام طرح‌های برون دانشگاهی و بهره‌برداری هرچه بیشتر از طرح ساها، جلسات بازدید مدیران و مسئولان بخش‌های مختلف صنایع غذایی و سایر صنایع از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های واحد صورت گرفته و بنا داریم این بازدیدها را گسترش دهیم. علاوه بر آن جلسات مشترک اعضای هیات علمی با مدیران و کارشناسان بخش صنعت را نیز عملیاتی کرده‌ایم.